>> A rendelés összege szerint sávosan csökkentjük a szállítási költséget. :) Hogy a vásárlás olcsóbb legyen! <<

Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat hétköznap 08-17-ig.

Bátran élni [hangoskönyv]
Bátran élni [hangoskönyv]
3 160 Ft
2 528 Ft
20

Bátran élni [hangoskönyv]

Félelmeink és gátlásaink leküzdése


Almási Kitti

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
ISBN kód: 9786155932397
Megjelenés éve: 2020

Raktáron
3 160 Ft
2 528 Ft
Kezdete: 2022.09.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 632 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Mások ezeket is megvették még hozzá:
Részletek

AjánlóRengeteg gátlás és félelem van bennünk még a legegyszerűbb helyzetekben is – rettegünk attól, hogy ha megmutatunk magunkból valamit, akkor kitesszük magunkat mások kritikájának, ítéletének, elutasításának. Sokkal egyszerűbbnek tűnik, ha elrejtőzünk a szerepeink mögé.

De éljük-e így le az életünket? Óvatosságunkban nem hagyjuk-e ki éppen a lényeget? Képesek lehetünk-e valódi intimitásra, megvalósíthatjuk-e legmélyebb vágyainkat, ha állandó önvédelemre rendezkedünk be?

Miért nem tesszük fel néha a kérdést: És akkor mi van?! Mi van akkor, ha valami nem sikerül, ha valaki nem fogad el? Megéri-e lemondani arról, hogy a saját bensőnkből fakadó, autentikus életünket éljük, csak azért, hogy soha meg ne sérüljünk, el ne utasítsanak, el ne bukjunk (ami minden bizonnyal így is, úgy is lehetetlen)? Azt tapasztalom, hogy visszatekintve mindig megbánjuk, ha nem tesszük meg, ami igazán fontos lett volna számunkra.

Igen, vannak az életben rettenetesen nehéz és ijesztő helyzetek, amikor természetes, hogy félünk – mint ahogy olyan mély felnőttkori gátlások és szorongások is, amelyek korai sérülésekből fakadnak, így gyakorlatilag beleíródtak a sejtjeinkbe. Ilyenkor valóban nem könnyű a dolgunk – de vannak eszközök a kezünkben, és szó sincs arról, hogy ebbe bele kellene törődnünk, hogy ne élhetnénk bátran és hitelesen az életünket, ha így akarjuk, és erőfeszítést teszünk érte.

Adatok
Gyártó
Kulcslyuk
Wsfind Kategória
1509
Cikkszám
9786155932397
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek