A zsenge búzafűből készült, finomra őrölt por nagyszerű energia -és fehérjeforrás lehet a benne található esszenciális aminosavaknak, nyomelemeknek és vitaminoknak (jelentős A és C vitamin forrás) köszönhetően. Nagy számban tartalmaz klorofillt, mely hozzájárul szervezetünk természetes immunerősítéséhez és gyulladáscsökkentő-védekezéséhez.
Hogyan készül?
Az őszi vetésű búza tavaszi friss hajtásait kalászosodás előtt aratják. Kíméletesen, testhőmérsékleten szárítják, szálasan tárolják, és csomagolás előtt porítják. Tiszta természet – 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes adalékanyagoktól és színezékektől, ízfokozóktól.
Felhasználási javaslat:
1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben felrázva. Javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel. 250g búzafű italporból kb. 10 liter búzafű ital készíthető.
Lehetőség szerint a még teljesebb hatás érdekében éhgyomorra igyuk, majd hagyjunk fél óra „előnyt” amíg semmi mást nem fogyasztunk, hogy a benne levő értékes hatóanyagok sértetlenül felszívódhassanak a vérkeringésbe, és eljuthassanak testünk minden építőkövéhez, a sejtekhez. A búzafűlé fogyasztásának nincs időben megfogalmazható korlátja, nincsenek ellenjavallatai, mint ahogyan a legegészségesebb élelmiszerek fogyasztásának sincsenek korlátai.
Tipp:
Tisztító búzafű koktél
- 2 teáskanál búzafű por
- 1,5 dl narancslé
- 0,5 dl ananászlé
- 1 teáskanál citromlé (vagy apróra vágott citromfű)
- fél teáskanál fahéj
Összetevők: 100% búzafű őrlemény
Allergén információ:
A termék dióféléket, szóját, mustárt, és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100g termékben |
Energia |
1080 |
Kj |
261 |
kcal |
Zsír |
1,3 |
g |
– telített zsírsav |
0,2 |
g |
Szénhidrát |
16,9 |
g |
– cukor |
4,3 |
g |
Fehérje |
19 |
g |