A szállítási költség sávosan egyre olcsóbb!

Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat hétköznap 08-17-ig.
Ha éppen nem tudjuk felvenni, visszahívunk.

Dr. Molnár Zsolt: Testimesék
Dr. Molnár Zsolt: Testimesék
5 370 Ft

Dr. Molnár Zsolt: Testimesék

"Az emberi testekben megbúvó szervek - melyek csak a sebészek, no meg a kórboncnokok számára láthatóak - sok mindenről mesélnek. Mivel a száj kivételével, nem igazán bőbeszédűek, így megpróbálok szócsőként funkcionálni ezzel a könyvvel."

dr. Molnár Zsolt

Raktáron/Rendelhető
5 370 Ft
Egységár: 5 370 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
Részletek

Az emberi faj, akárcsak az állatok, azért volt képes sokasodni, mert jól alkalmazkodott a környezetéhez. A test mesél a múltról. Az elefánt sem a tükör előtt ücsörögve találta ki a mostani alakját, sőt az ember sem. A fajunkon megjelenő orr, teljesen "egyedi" az állatvilágban, pont úgy, ahogy az agyunk. Az emberi testnek levegőre, vízre, tápanyagokra van szüksége az egyéb külső környezeti tényezők mellett, az életben maradáshoz. Azok az egyedek, akik rosszul alkalmazkodnak az anyóshoz és más környezeti tényezőkhöz, könnyen megbetegszenek, kiszelektálódnak. Az emberek többsége szeretne hosszú egészséges életet éli, de ez csak akkor lehetséges, ha odafigyel a légzésére és a kajájára. Az emberi test nap, mint nap elmeséli, mit kíván, van, aki meghallja és akad, aki megbetegszik, majd kirostálódik. Ez a kis iromány némi segítség, esetleg egy kis gondolatébresztő lehet a témában.

 

A Grong-koa neves őslap bestseller listájának első helyezettje lehetett volna évszázadokig időszámításunk előtt 20000-ben. De akkortájt kőnyomatos még nem volt, de még krónikus betegség sem, csak kardfogú. Ma meg nincs kardfogú, de cserébe rengeteg idült nyavalya, no meg bestseller lista....

 

A szerző

Adatok
Kiszerelés
1db
Gyűjtőcsomagolás
1 karton = 5 db
Márka
Dr. Molnár Zsolt
Cikkszám
9786150109374
Tömeg
342 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!