Miért fogyasszunk feketebabot?
A feketebab kiváló táplálékforrás lehet a mindennapokban. Magas fehérjetartalma révén beilleszthető vegán életmódba, sportolóknak kifejezetten előnyös lehet a fogyasztása, alkalmas lehet növényi alapú táplálkozáshoz és különböző diéták alapanyagaként is. Magas rosttartalma révén segítheti az emésztést (megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása mellett), beilleszthető a mindennapi étkezésbe. Ezen kívül mivel lassú felszívódású szénhidrát, hosszan tartó jóllakottságérzetet okoz, így fogyaszthatják cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával élők (IS), valamit alkalmas lehet különböző diétás étkezésekhez.
Allergén információ:
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia 1174 KJ
338 kcal
Zsír 0,9 g
– telített zsírsavak 0,6 g
Szénhidrát 63 g
– cukor 6 g
Rost 16 g
Fehérje 21 g
Só 0,01 g
Származási hely: Argentína