Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat hétköznap 08-17-ig.

Irigység, kibeszélés, rosszindulat
Irigység, kibeszélés, rosszindulat
3 780 Ft
3 024 Ft
20

Irigység, kibeszélés, rosszindulat

Értsük meg, hogy ne gyengítsen!Almási Kitti

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
Oldalszám: 213 oldal
ISBN kód: 9786155281976
Megjelenés éve: 2018

Raktáron
3 780 Ft
3 024 Ft
Kezdete: 2022.11.06   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 756 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Mások ezeket is megvették még hozzá:
Részletek

AjánlóKözel másfél évtizedes pszichológusi praxisom során még soha egyetlen kliens sem érkezett hozzám azzal a panasszal, hogy az irigységtől szenved, miközben nagyon gyakran az derült ki, hogy ez is fontos szerepet játszik a problémában. Az irigység ugyanis rendkívül gyakori, roppant kínzó, ám úgyszólván felvállalhatatlan érzés, amit általában még saját magunk előtt is szégyellünk és igyekszünk letagadni. Másoknak pedig végképp nem valljuk be, ha irigyek vagyunk valakire, mert ezzel csak még jobban felemelnénk azt, akinek a fölénye már amúgy is fáj nekünk, és csak még inkább vesztesnek éreznénk magunkat vele szemben. Ha azonban sohasem gondolkodunk és beszélünk erről az érzésről, akkor csak annál több feszültséget, kudarcot és rombolást hoz az életünkbe.

Arról már annál gyakrabban panaszkodunk, hogy mennyire sok irigy, rosszindulatú ember vesz körül bennünket, de fogalmunk sincs, hogyan védhetnénk meg magunkat az általuk okozott kellemetlenségektől és fájdalmaktól.

Könyvem célja kettős. Egyrészt szeretném, ha felismernénk és elfogadnánk, hogy időnként bennünk is van irigység, és ha jól gazdálkodnánk ezzel az érzéssel. Vagyis ahelyett, hogy önmagunkat emésztenénk, gyengítenénk és másoknak próbálnánk ártani, saját irigységünket arra használnánk, hogy a vágyott célok felé segítsen minket. (Mert igen, erre is használható!) Másrészt pedig azt is fontos megtanulnunk, hogy miként óvhatjuk meg magunkat mások irigységének, rosszindulatának, gonosz pletykájának ártó hatásaitól, hogy ezek ne téríthessenek le minket a választott utunkról.

Adatok
Gyártó
Kulcslyuk
Cikkszám
9786155281976
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek