>> A rendelés összege szerint sávosan csökkentjük a szállítási költséget. :) Hogy a vásárlás olcsóbb legyen! <<

Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat hétköznap 08-17-ig.

Játékok a tudatos jelenlétért
Játékok a tudatos jelenlétért
2 940 Ft
2 352 Ft
20

Játékok a tudatos jelenlétért

Gyerekeknek, kamaszoknak és családoknakSusan Kaiser Greenland

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
Oldalszám: 182 oldal
ISBN kód: 9786155281532
Megjelenés éve: 2018

Raktáron
2 940 Ft
2 352 Ft
Kezdete: 2022.09.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 588 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Mások ezeket is megvették még hozzá:
Részletek

AjánlóA tudatos jelenlét az elmúlt évek során szerte a világon, így hazánkban is óriási népszerűségre tett szert, hiszen amellett, hogy a pillanat mélyebb, jelentéstelibb, bölcsebb, elfogadóbb megélését teszi lehetővé, jelentősen javíthatja általános közérzetünket és egészségi állapotunkat.

Bár a gyerekek életkori sajátosságaiknál fogva még sokkal inkább benne élnek az „itt és most”-ban, mint a felnőttek, a megnövekedett szorongás, agresszió és figyelemzavar korában a tudatos jelenlét egyszerű technikáinak gyakorlása számukra is rendkívül hasznos lehet. Olyan eszközt kaphatnak a kezükbe, amely segíti félelmeik, agresszív indulataik kontrollálását, figyelmük irányítását, és türelmesebb, együtt érzőbb cselekvést tesz lehetővé.

Ráadásul, ha a tudatos jelenlétet megcélzó játékokat szülőként, nagyszülőként vagy pedagógusként együtt játsszuk a gyerekekkel, az ránk is pozitív hatást gyakorol majd. Sok felnőtt számol be arról, hogy ezek, az elsősorban gyerekek és kamaszok számára kifejlesztett gyakorlatok a közös játék öröme mellett őket magukat is olyan tapasztalatokhoz segítették, amilyenekhez korábban sohasem jutottak.

Fontos tudnunk: ha szülőként gyakoroljuk a tudatos jelenlétet, azzal önmagában is sokat teszünk gyerekeinkért, akik pontosan érzékelik, amikor nyugodtak, összeszedettek, stabilak vagyunk, a saját példánknál pedig semmi sem lehet hitelesebb és nagyobb erejű.

Érdemes tehát a lényegre törően bemutatott elméleti háttér megismerése után kedvünkre válogatni a 60 játékötlet közül, melyek mindegyikénél feltüntettük, hogy milyen korú gyerekeknek ajánlott, és milyen életkészségek fejlesztésére fókuszál.

Örömteli és hasznos közös játékot kívánunk!

Adatok
Gyártó
Kulcslyuk
Wsfind Kategória
1509
Cikkszám
9786155281532
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek