Részletek
A kesudió legjobb magában fogyasztva de különféle ételek alapanyagaként is szolgálhat. Mivel viszonylag gyorsan és könnyen puhul, így jól alkalmazható levesekbe, különféle ragukba, hozzáadhatjuk a köretnek szánt rizshez, krumplihoz is. A földimogyoróból készíthető vaj mintájára a kesudióból is készíthetünk vajat, amit levesekhez, szószokhoz adhatunk, felhasználhatjuk süteményekhez, illetve kenyérre kenve is kínálhatjuk. Száraz serpenyőben átpirítva salátákhoz adhatjuk, vagy a reggeli müzlinket gazdagíthatjuk vele.
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Összetevők: 100% kesudió
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia 2415 Kj
582 kcal
Fehérje 18,22 g
Zsír 43,85 g
amelyből telített zsírsavak 7,78 g
Szénhidrát 26,89 g
amelyből cukrok 5,91 g
Rost 3,3 g
Só 0,03 g