Részletek
A konjac liszt, vagy másik nevén konjak-glükomannán az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül. Gluténmentes, íztelen, szagtan kiváló viszkozitású sűrítőanyag, ami bármilyen diétába, étrendbe beilleszthető, alkalmas ételek sűrítésére, maglisztekből készült sütemények, kenyerek állagának javítására, pudingnak, önteteknek, zselés készítményeknek.
A terméket szárazon, magában nem ajánlott fogyasztani!
Összetétel: 100% Konjac liszt
Felhasználása: ételek sűrítéséhez, pudingokhoz, öntetekhez
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 744 kJ / 180 kcal
Zsír <0,5 g
– amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 1 g
– amelyből cukrok 0 g
Rost ~85 g
Fehérje 1,5 g
Só <0,2 g
Száraz, hűvös helyen tárolandó!