Új: 5 ezer forint felett ingyenes átvétel a raktárunkban.

Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat H-Cs: 09-16-ig; P: 09-14-ig. Sz-V: zárva.
Ha éppen nem tudjuk felvenni, visszahívunk.

MARNYS VITAHELP D3 4000
MARNYS VITAHELP D3 4000
3 969 Ft

MARNYS VITAHELP D3 4000

MARNYS VITAHELP D3 4000
MARNYS VITAHELP D3 4000
MARNYS VITAHELP D3 4000

A MARNYS® Vitahelp D-vitamin 4000 NE 100 μg (4000 NE) D-vitamint tartalmaz kapszulánként. A MARNYS® D-vitamin 4000 NE-ben állati eredetű D3-vitamint (kolekalciferol) (lanolin) tartalmaz.

Elősegíti a csontok és az izmok normál állapotának fenntartását.

D3-vitamin készítmény, amelyben 4000 NE található minden kapszulában.

Változat
1 doboz
Raktáron/2-4 nap
3 969 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Mások ezeket is megvették még hozzá:
Részletek

A MARNYS® Vitahelp D-vitamin 4000 NE 100 μg (4000 NE) D-vitamint tartalmaz kapszulánként. A MARNYS® D-vitamin 4000 NE-ben állati eredetű D3-vitamint (kolekalciferol) (lanolin) tartalmaz.

A D-vitamin az étrendből is kinyerhető, ebben az esetben az epesók segítségével felszívódik a vékonybélben. A D-vitamint elsősorban a máj tárolja, bár a többi szövethez képest a vérben magas a D-vitamin szint.

A MARNYS® Vitahelp D-vitamin 4000 NE-ben található D-vitamin a következő pozitív tulajdonságokkal (EFSA) rendelkezik:

 • Hozzájárul a csontok, a fogak és az izomműködés normál fenntartásához.
 • A D-vitamin hozzájárul a kálcium és a foszfor normál felszívódásához és felhasználásához, valamint a vér normál kálciumszintjéhez.
 • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A MARNYS® D-vitamin 4000 NE összetevőjét (D3-vitamin) ajánlja azoknak, akik törekednek csontrendszerük egészségének fenntartására, serdülők csontjainak növekedésére, izom- és immunfunkciókra, valamint a kalcium normális felszívódásának és a szervezet általi felhasználásának fenntartására törekednek.

 

  Tudjon meg többet!

  Csont-, izom- és immunfunkció: a D-vitamin szerepe

  A D-vitamin étrendi forrásokból nyerhető, vagy a szervezet szintetizálhatja a nap UV-sugárzásának való kitettség következtében. Bár helyénvalóbb a D-vitamint hormonként emlegetni, a D-vitamin hasonló a valódi vitaminokhoz, mivel a napsugárzástól megfosztott esetekben táplálékforrásból is kinyerhető. A D-vitamin szintézise a bőrben a napfény hatására nem elegendő az észak-európai országok igényeinek kielégítésére, különösen télen, amikor kevés a napfény.

  A D-vitamin elsődleges élettani funkciója minden gerinces élőlényben, így beleértve az embereket is, a vér kalcium- és foszforkoncentrációjának olyan szinten tartása, amely támogatja a sejtfolyamatokat, a neuromuszkuláris funkciót és a csontképződést. Ez úgy valósuol meg, hogy növeli a vékonybélben az étrendből nyert kalcium és a foszfor felszívódásának hatékonyságát.

  Megfelelő D-vitamin-bevitelre van szükség ahhoz, hogy elegendő mennyiséget érjünk el a csontok és fogak normál mineralizációjához gyermekkorban és serdülőkorban, valamint a csontok fenntartásához felnőtteknél és időseknél. Kutatások kimutatták, hogy a hiánya csökkenti az ásványi anyagok felhalmozódását a gyermekek és serdülők csontjaiban, továbbá felgyorsítja a csontvesztést felnőtteknél és időseknél.1

  Közegészségügyi szempontból a magasabb D-vitamin-koncentráció számos egézségügyi előnnyel bír. A magasabb D-vitamin mennyiség védelmet nyújt az idősebb felnőtteknél a törések ellen, míg a fiatalabb felnőtteknél pozitív visszajelzés társítható ahhoz az elképzeléshez, hogy a vér magasabb D-vitamin-szintje hozzájárulhat a csonttömeg csúcsához. Ennek megfelelően, a D-vitamin magas szintjének fenntartása fiatalabb felnőtteknél tovább védhet a törések ellen, majd később, idősebb korban is.

  A D-vitamin és kiváltképpen biológiailag aktív metabolitja erős immunszabályozóként működik. Az a felfedezés, hogy a D-vitamin aktivitást fejt ki makrofágokban, a monocitákban, és immunszervekben, például a csecsemőmirigyben, a D-vitamin és metabolitjainak specifikus szerepére utal az immunrendszerben. Az immunrendszer legtöbb sejtje, a B-sejtek kivételével, affinitással rendelkezik a D-vitaminhoz.

   


  ;

   

  Adatok
  Márka
  Marnys
  Cikkszám
  MAR-MN806
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek