Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat hétköznap 08-17-ig.

Mit kezdjünk az agresszióval?
Mit kezdjünk az agresszióval?
3 490 Ft
2 980 Ft
15

Mit kezdjünk az agresszióval?

Pszichológiai útmutató + indulatkezelő mesék


Deliága Éva & Lovász Hajnalka

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
ISBN kód: 9786155932694
Megjelenés éve: 2021

Raktáron
3 490 Ft
2 980 Ft
Kezdete: 2022.11.06   A készlet erejéig!
Kedvezmény 15
Megtakarítás 510 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Mások ezeket is megvették még hozzá:
Részletek

AjánlóAz olvasó a nagy sikerű Mit kezdjünk a …? sorozat harmadik kötetét tartja a kezében. A közkedvelt gyermekpszichológus-pedagógus szerzőpáros az akaratosság és a szorongás témája után ezúttal a gyermeki agresszió kezeléséhez nyújt értékes segítséget. A témaválasztás aktualitásához sajnos kétség sem férhet, hiszen a feszültség, a frusztráció, a konfliktusok, az erőszakos viselkedés a kutatások szerint növekvő mértékben vannak jelen gyermekeink életében, és megfelelő beavatkozás hiányában tartós károkat okozhatnak.

Szülőként szeretnénk tudni, hogy mi terheli meg a gyerekünket, mi vált ki belőle agresszív viselkedést, és miként tudnánk arra jól, a gyerek és a környezete érdekeit is figyelembe véve reagálni. Deliága Éva sokéves pszichológusi praxisa tapasztalatai alapján, életkori csoportokra lebontva foglalja össze a gyermeki agresszió lehetséges kiváltó okait. Segít, hogy meg tudjuk különböztetni az életkori sajátosságokat az aggasztó jelenségektől. Nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, hogy a szülő olyan környezetet alakíthasson ki gyermeke számára, amelyben kevésbé gyűlnek fel benne indulatok, és ha mégis, azokat konstruktív módon tudja kezelni. Ezenfelül konkrét eszközöket, módszereket kapunk a problémás helyzetek megfelelő rendezéséhez.

A könyv második felében pedig visszatérnek a bájos, esendő és szeretetre méltó zokniállatkák, a figurancsok. Lovász Hajnalka kalandos állattörténeteinek segítségével a gyerekeknek szánt erőszakmentes problémamegoldó módszerek szinte észrevétlenül válnak elsajátíthatóvá.

Adatok
Gyártó
Kulcslyuk
Cikkszám
9786155932694
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek