Részletek
Rumoskrémmel töltött tejcsokoládé fruktózzal
Tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 40%.
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Magyarország.
Összetevők:
fruktóz, sovány tejpor, kakaóvaj, növényi zsír (pálma és shea), kakaómassza, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, növényi zsír (shea és pálma), tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, mandula, törökmogyoró, eperpor, étkezési sav: citromsav, színezékek: kárminok.
Átlagos tápérték100 g-ban:
energia:2315 kJ
(554 kcal)
zsír:36,0 g
amelyből telített zsírsavak:21,0 g
szénhidrát:49,0 g
amelyből cukrok:48,0 g
fehérje:8,7 g
só:0,07 g*
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Allergia info: Tartalmaz szóját, tejet, dióféléket.