Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat hétköznap 08-17-ig.

Szeretetkert - Milyen jövő vár a párkapcsolatunkra?
Szeretetkert - Milyen jövő vár a párkapcsolatunkra?
3 690 Ft
2 952 Ft
20

Szeretetkert - Milyen jövő vár a párkapcsolatunkra?

Lépjünk be ide együtt, és vegyük szemügyre, hogy mely területek vannak jó állapotban

Piczkó Katalin

Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Méret: 140x200x12 mm

Megjelenés: 2021. december 10.
Előrendelhető!

Terjedelem: 242 oldal

 

Raktáron
3 690 Ft
2 952 Ft
Kezdete: 2022.11.06   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 738 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Mások ezeket is megvették még hozzá:
Részletek

Ajánló

 

A szeretetkert párkapcsolatotok szimbolikus kertje, melynek minden része a kapcsolat egy-egy fontos területét jelképezi. Lépjünk be ide együtt, és vegyük szemügyre, hogy mely területek vannak jó állapotban, s vajon hol vannak a gyenge pontok, az árnyékos, elhanyagolt zugok, amelyek veszélyt jelenthetnek a jövőre nézve.

Ahhoz, hogy ez a kert igazán széppé váljon, és az is maradjon, tudnotok kell, hogy miként gondozzátok erősségeiteket, és hogyan gyomláljátok ki, alakítsátok át mindazt, ami most még nem olyan, mint amilyennek szeretnétek.

Milyen ebben a kertben az ösvény, vagyis milyen köztetek a kommunikáció? Romboló vagy építő módon fordultok-e egymás felé, s mindenről tudtok-e beszélni? Milyen a kertben magasodó fa, vagyis az énképetek – hogyan látjátok, kivé váltatok ebben a kapcsolatban? Pompázatosak, illatozóak-e a virágaitok, érzik-e a gondoskodó odafordulást – azaz megfelelő szeretetnyelven szólítjátok-e meg egymást? Milyen a sziklakertetek, az egyik legveszélyesebb terület, ahol fájdalmasan meg lehet sérülni? Vagyis miből erednek köztetek konfliktusok, és hogyan kezelitek azokat? Milyen a tó vize, azaz milyen tükröt tartotok egymásnak, milyen nőnek, férfinek, embernek mutatjátok a másikat? Milyen a rét, ahol szabadon burjánzik a természet, azaz mennyire lehettek kreatívak, inspiráltak, önfeledtek, szabadok ebben a kapcsolatban? Milyen a forrás, azaz milyen köztetek a szexualitás? Milyen a hűs, rátok boruló lugas, ahol csak ketten vagytok, vagyis hogyan és milyen gyakran élitek meg az intimitást? Végül pedig milyen az égbolt a kertetek felett, milyen az időjárás, vagyis mit gondoltok arról, hogy hosszú távon mi vár rátok, milyen egymással a jövőképetek?

Ebben a szimbolikus kertben minden mindennel összefügg, minden rész hatással van a másikra, s a nagy egészre, az egyes részek azonban külön is átalakíthatók, fejleszthetők. Ehhez írtam Nektek ezt a könyvet, amely a tudatosság növelésében lesz segítségetekre, hogy a gyenge pontok ne áshassák alá a kapcsolatotokat, és a megfelelően gondozott kertetek teljes szépségében pompázhasson.

Adatok
Gyártó
Kulcslyuk
Cikkszám
9786155932793
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek