300 g Vegán piskóta mixet 180 g vízzel és 15 g almaecettel alaposa elkeverünk. Sütőpapírral bélelt formába öntjük, és 170 °C-os sütőben aranybarnára sütjük. A tasak tartalma 2 db 20 cm átmérőjű tortakarikára elegendő.
tápióka liszt, csicsriborsó liszt, édesítőszer: eritrit, steviol-glikozidok, szukralóz, növényi zsírpor(glükóz, növényi zsír(kókusz), emulgeálószer: E 471, E 472a, növényi fehérje, stabilizálószer: E 340ii), mandulaliszt, hajdinaliszt, utifűmaghéjliszt, kukorica keményítő, térfopgatnövelőszer: Na-hidrogén-karbonát, sűrítőanyag:guar-gumi, xanthan, konjak liszt, só,
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1440 KJ/ 343 kcal, zsír:12,1 g, melyből telített zsírsav: 5,8 g, szénhidrát: 62,8 g, melyből cukrok: 3,2 g, poliolok:16,2 g, rost: 6,5 g, fehérje:8,7 g, só: 1,48 g
mandula