A szállítási költség sávosan egyre olcsóbb!

Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat hétköznap 08-17-ig.
Ha éppen nem tudjuk felvenni, visszahívunk.

ColonBalance Plus Problémaspecifikus Probiotikum (60db)
ColonBalance Plus Problémaspecifikus Probiotikum (60db)
8 385 Ft

ColonBalance Plus Problémaspecifikus Probiotikum (60db)

26 milliárd jótékony baktérium kapszulánként A ColonBalance probiotikum hiánypótló termékként, hazánkban egyedülálló módon olyan jótékony baktérium törzseket tartalmaz igen magas csíraszámban, melyek igazoltan segíthetik az irritábilis bél szindrómával küzdők életminőségének javulását.

Az egyes törzsek kiválasztása gyógyszerészek által közölt tanulmányokra alapozva történt. A probiotikum természetes flóraalkotó törzseket tartalmaz, melyek a megfelelő emésztés és a bélnyálkahártya védelme mellett számos pozitív élettani hatással bírhatnak.

Érkezik/Rendelhető
8 385 Ft
A vásárlás után járó pontok: 84 Ft
Mások ezeket is megvették még hozzá:
Részletek

A probiotikum fogyasztása bárki számára ajánlott, hiszen a jótékony törzsek számos pozitív élettani hatást biztosítanak egészséges felnőttek számára is. Rendszerint a probiotikumok jótékony törzsei az egészséges emberi bélflóra eredeti lakói, visszapótlásukkal segíthetjük a mikrobiom egyensúlyának fenntartását.

Javítják az emésztési folyamatot
Emésztési problémák esetén hatékony kiegészítő lehet a probiotikum
Csökkenthetik az ételkomponensekkel szembeni érzékenységet és az ételallergiák kialakukásának esélyét (meglévő érzékenység esetén a tünetek gyakorisága, erőssége csökkenhet)
Támogatják az immunrendszer megfelelő működését
Gátolják a patogén törzsek megtelepedését a bélflórában
Számunkra kedvező hatású protektív nutrienseket: vitaminokat, zsírsavakat, gyulladáscsökkentő faktorokat és antioxidánsokat termelnek
A probiotikumban található jótékony törzsek segíthetik a káros, toxikus anyagok semlegesítését
Védik és táplálják a bélnyálkahártyát, ezáltal szabhatnak gátat a Lyukas bél szindróma kialakulásának (ez egy igen kártékony folyamat, hiszen a nyitott-sérült bélfalon keresztül ételtoxinok, emésztetlen vagy félig emésztett étel komponensek, fehérje töredékek, kórokozók léphetnek be a véráramba, ezek eljuthatnak számos szövethez, ahol helyi immunreakciót, gyulladást és akár autoimmun folyamatokat is elindíthatnak)
Miben más ez a probiotikum, mint a többi?
Kimagasló minőséget és hatékonyságot szavatol, hiszen a ColonBalance Plus probiotikum az amerikai Dupont cég FloraFit® probiotikus törzseit tartalmazza, melyek szabadalmaztatott eljárás keretében készülnek!
Kifejezetten azokat a törzseket tartalmazza, melyek az IBS-ben szenvedők életminőségét pozitívan befolyásolhatják, illetve segíthetik az Áteresztő bél folyamatot gátolni, az egyes emésztési zavarokat ellensúlyozni!
Szobahőmérsékleten is stabilak maradnak 1 évig, így a terméket nem kell folyamatosan hűtőben tárolni!
Védelmet nyújtó gyomorsav ellenálló cellulóz kapszulába kerülnek a jótékony flóraalkotó törzsek, így ott képesek kifejteni kedvező hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk!
A termék szimbiotikum, mivel a jótékony baktérium törzsek mellett prebiotikus glükomannán rosttal lett dúsítva!
A gyártás kezdetén a specifikációnál jóval magasabb számú, közel 43 milliárd élő probiotikus baktérium található egy kapszulában, annak érdekében, hogy a szavatossági idő végéig garantáltan magas csíraszámot tudjunk biztosítani és ezen keresztül érezhető pozitív hatások sokaságát!
A ColonBalance Plus készítményünk VEGAN, így a szigorúan vegetáriánus táplálkozást folytatók is nyugodt szívvel fogyaszthatják!

Adatok
Gyártó
Napfényvitamin
Vonalkód
5990958167861
Cikkszám
HMLY-5990958167861
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek