Új: 10 ezer forint felett ingyenes átvétel Budapest belvárosában.

Cím a „személyes átvétel" bejelölésekor megjelenik, de el is küldjük mailben.

Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat H-Cs: 09-16-ig; P: 09-14-ig. Sz-V: zárva.
Ha éppen nem tudjuk felvenni, visszahívunk.

Rólunk - miért?

A megújulás és fejlődés útján - őszintén

Az Univital webáruház 100%-ban magyar, családi vállalkozás. Több mint 20 éve dolgozunk ebben a cégformában, de folyton megújulunk. Egyrészt azért mert egy kicsit nonkonformisták és nyughatatlanok vagyunk, másrészt, mert az élet néha rákényszerít minket a változásra… De legfőképpen azért mert személyes motivációnk a fejlődés. Alakul a gondolkodásunk (nagyon bízom benne :), így a fontossági sorrendek is néha változnak. Így jött létre ez a webáruház, mert az utóbbi években egyre fontosabb lett számunkra is a testi-lelki egészség.

Hogy hogyan jutottunk el idáig? Ez egy hosszú sztori, de leírom egészen röviden, mert fontos: volt egy nagy álmunk, egy óriási projekt. Egy külföldön már sikeres magazint szerettünk volna behozni Magyarországra. Dolgoztunk érte több mint négy évet – energiát kapcsolatokat, időt és persze pénzt is tettünk bele rengeteget – és sikerült. Létrejött a kiadó, összeállt a szerkesztői csapat. Létrehoztunk egy alapítványt is a kiadó mögé, mert fontosnak tartottuk – mint ahogy most is – a társadalmi szerepvállalást. Felkértünk szakembereket a kuratóriumi tagságra és elkezdődött a munka.

Igen ám, de az emberi irigység eluralkodott az egyik kuratóriumi tagon. A hátam mögött megkereste a lap tulajdonosait és máig tisztázatlan körülmények között elérte, hogy egyik napról a másikra utcára tettek. A saját vállalkozásomból, a saját álmomból mindenféle magyarázat nélkül.

Egyik barátom néhány napra rá megkérdezte félig viccesen: „Nem kellett volna már neked szívinfarktust kapnod?” ;)

Azt ugyan megúsztam, de elkezdett az egészségem fokozatosan romlani. Valószínűleg az átélt stressz miatt is. Ez a folyamat persze több évig tartott, de egyszerre elég aggasztó állapotba kerültem. Azután több barátunk (orvosok, pszichológusok, teológusok) felhívták a figyelmünket az ember négyes orientáltságára. Nevezetesen arra, hogy biológiai, pszichológiai, szociális és spirituális lények vagyunk. (Ezt ugyan már több cikkben és megosztásban is leírtam, de annyira fontos, hogy ide is kiírom megint.)

Tehát oda kell figyelnünk életünk mind a négy területére ahhoz, hogy boldogan, megelégedetten, egészségesen éljük az életünket. Az ő segítségükkel megváltoztattam az étrendem, megváltoztattam a világhoz való hozzáállásom. És sikerült: több mint tíz éve teljesen tünetmentes és egészen kiegyensúlyozott életet élek. Több, komoly nehézség után a házasságunk is rendbe jött. Négy gyermekünk született és mára már egy szép unokával is gazdagodott a családunk.

Sokat kellett dolgoznom rajta, de most már az emberekhez való bizalmam is helyreállt.
És mindezt nem azért értem el, mert jobb lennék, mint bárki más. Szó sincs róla! Sőt! Hiszem, hogy ha én megcsináltam, akkor ezt bárki el tudja érni. Így jutottunk el idáig és ezért indult el 2020-ban a vállalkozásunk új formája az univital.hu.

Mert igen: ezzel a webáruházzal is ezt – a teljes életet – szeretnénk szolgálni. Ez a küldetésünk, ez a vágyunk!

 

(És mindezt elérhető áron, kis haszonkulccsal szeretnénk megvalósítani.
Bár látom, hogy elképesztően nyomják a piacot sokszor cseh és szlovák hátterű multicégek, amelyek áraival nehéz versenyezni, de azért igyekszünk.)

Feleségem egyébként pedagógus, szociálpedagógus és egészségügyi végzettségű, én pedig a műszaki, grafikai és pedagógusi végzettség után, most mentálhigiénés mesterképzésre járok.

Tanulunk, gondolkodunk, fejlődünk, sokat beszélgetünk, keressük a legjobb és leghasznosabb megoldásokat, termékeket és amit már elértünk azt közreadjuk – például ötleteinket továbbgondolásra a blogon és fb posztokban.

Kapcsolódj be te is a közös gondolkodásba! Víziónk, hogy hassunk a világra, elsősorban azok életének megjobbítására, akikkel kapcsolatban kerülünk. Ha tetszik az ötlet, tarts velünk!

És ha bármiben segíthetünk, csak keress meg!

Bicskei Natália és István,
alapítók

Aktuális:

Az elmúlt időszakban – 2022 utolsó negyedévében – raktárkezelő és a szállítást végző alvállalkozónk "jóvoltából" nagyon sok gondunk volt a kiszállítással. Sok csomag hibásan, mégtöbb nagyon sokat késve érkezett meg. Szakítottunk velük és ismét saját kézbe vettük a raktározást. Minden megrendelőnket kártalanítottunk és a hibákat javítottuk.

Továbbra is várjuk ötleteiteket és építő jellegű kritikákat is. Nem baj, sőt jó, ha elmondod, hogy mi az ami nem tetszik/tetszett. Ebből tudunk tanulni és fejlődni. Mert fejlódni szeretnénk...

Vissza a főoldalra >>

A legjobb árú, akciós termékeket keresem >>