Új: 10 ezer forint felett ingyenes átvétel Budapest belvárosában.

Cím a „személyes átvétel" bejelölésekor megjelenik, de el is küldjük mailben.

Kérdésed, kérésed van? Hívj bátran! +36-30/098-0140
Ügyfélszolgálat H-Cs: 09-16-ig; P: 09-14-ig. Sz-V: zárva.
Ha éppen nem tudjuk felvenni, visszahívunk.

Témák, amiket fontosnak gondolunk

Egészséges bélflóra = megfelelő agyműködés?

Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy távoli és különféle funkciót betöltő szervek egymással ilyen szoros kapcsolatban állhatnak, pedig így van!

Talán itt a megoldás? Lehet, hogy igen...

Izgalmas vizekre evezünk, ugyanis hozzánk is megérkeztek a Nature Cure Full Spectrum CBD olajai. Ennek apropóján született most ez a cikk, ugyanis, ha valami, ez a rendkívül sokszínű világ.

Az egészség – életünk minden területén, így a testápolásban is – és a természettel való kapcsolat a vesszőparipánk, így nem titkolt célunk most kézen fogni most téged is, hogy együtt induljunk felfedezőútra a természetes haj-, bőr- és körömápolás izgalmas és sokszínű világában. Segítünk most megtenni az első lépéseket

Egy ideje már rengeteget hallunk a cukor egészségkárosító hatásáról. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a null kalóriás, mesterséges édesítőszerek és a zéró termékek melyek a cukorbevitel elkerülésének célját szolgálják,

Ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű D-vitamint tudjon szervezetünk előállítani, naponta több órán keresztül kellene a napon feküdnünk, teljesen meztelenül?
Ha te sem így tervezted tölteni az idei nyarat, akkor ez a néhány sor most neked szól!

Táplálékkiegészítők 1. rész

Egyszer olvastam egy dietetikusnál, Héder Évinél, hogy egy valódi, tökéletes összetételű étrendhez, amelyben minden makro (fehérje, zsír, szénhidrát, víz)-, és mikrotápanyag (vitaminok, ásványianyagok) is megfelelő mennyiségben van jelen, mintegy 7000 kalóriát kellene megennünk naponta.

Népbetegség, mely a leggyakrabban előforduló hiánybetegségek egyike, a fejlett országok lakosságának 60-80%-át érinti élete során, mégsem beszélünk róla eleget. Noha egy egyszerű vérvétellel megállapítható, a vashiány nem csak erre a kórképre jellemző tünetei sokszor megnehezítik a felismerést.

Mindannyiunk életében emlékezetes nap lett 2022. február 24. A közvetlen közelünkben háború zajlik. Eddig ilyesmivel csak a történelemkönyvek lapjain találkoztunk, így nem csoda, ha mindannyian magunkon érezzük a szomszédban zajló események hatását.

Tudtad, hogy Vanessa Hudgens amerikai színésznő egyszer egy szerep kedvéért közel 10 kilót hízott, s hogy ezt a forgatás után mielőbb ledolgozza, ketogén diétába kezdett? És azt, hogy Alicia Vikander, a friss Tomb Raider sztárja, szerepére a ketogén étrenddel készült?

Kicsattanó vitalitás, zsírégetés, immunerősítés, jól működő anyagcsere és helyreálló egészség...

Jól hangzik, nem igaz? Jó hírem van, ezt mind nem csak a mesebeli „élet vize” vagy a „fiatalság forrása” adhatja meg neked.

Hamarosan beköszönt a tavasz, nyílnak a virágok, ébred a természet. Sokan tapasztaljuk mégis, hogy a jó idő beköszöntével ahelyett, hogy mi is vidámabbak és energikusabbak lennénk, inkább egyfajta ólmos áradtság vesz erőt rajtunk, látszólag mindenféle különösebb indok nélkül. Neked is ismerős?

(ásványi anyagok)

Ismered az érzést, amikor folyton álmos vagy, fáradt és levert? Eleinte a frontok gyakori változásainak, a zsúfolt hétköznapoknak tulajdonítjuk az érzést és bízunk benne, hogy egy nagy alvástól javulni fog a helyzet. Sajnos azonban ez sokszor nem ilyen egyszerű.
Legutóbb arról írtunk, hogy mit tehetünk a tavaszi fáradtságnak nevezett, átmeneti, kellemetlen állapot tüneteinek megkönnyítése érdekében, ám manapság nem ritka, hogy amikor már átálltunk az új évszakra, (meg a következőre is) a fáradtság valahogy rajtunk ragad, hű társként kísér az úton, látszólag elzavarhatatlanul.
Ilyenkor már nem átmeneti levertségről, fáradtságról beszélünk, sokkal inkább kimerültségről, amelynek számos oka lehet.